LVŽS NARIO MOKESTIS

LVŽS nario mokestis
Pagal Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos įstatus (atnaujinta redakcija 2021 m. liepos 17 d. XIII LVŽS suvažiavime) ir LVŽS Tarybos nutarimą (2022-03-04 prot. Nr. 22-01) LVŽS nario mokesčio dydis – 12 eurų per metus, tačiau kiekvienas LVŽS narys gali mokėti ir didesnį nario mokestį (savanorišką nario mokestį).
Savanoriškas nario mokestis iki 360 Eur per metus.
Deklaravus pajamas VMI, savanoriškas nario mokestis gali būti iki 20 VMDU dydžių (30 480 Eur), bet negali viršyti 10 proc. metinių pajamų.
Nario mokestis, viršijantis 0,3 VMDU dydį (457 Eur), privalo būti mokamas tik banko pavedimu.

1. Prieš pirmą kartą mokant nario mokestį REIKIA pasitikrinti , ar Jūsų asmens duomenys įtraukti į oficialų Teisingumo ministerijos administruojamą LVŽS narių sąrašą. Tai padaryti galima čia.

2. Jei Jūs neturite galimybės t. y. negalite prisijungti prie el. valdžios vartų ir pasitikrinti savo narystės oficialiuose Teisingumo ministerijos administruojamuose politinių partijų narių sąrašuose, tada kreipkitės į LVŽS sekretoriatą su šiuo prašymu el. paštu Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį. ar tel. 8 606 85573.

3. Jei Jūsų LVŽS narystė yra patvirtinta, tai Jūs galite mokėti LVŽS nario mokestį (ar savanorišką nario mokestį) Jums patogiu būdu.
SVARBU: LVŽS narys nario mokestį (ar savanorišką nario mokestį) gali mokėti TIK PATS UŽ SAVE.


Nario mokestį ar savanorišką nario mokestį LVŽS narys gali sumokėti:
1) tiesiogiai internetu per el. bankininkystę, pervedant nario mokestį (ar savanorišką nario mokestį) šiais LVŽS rekvizitais:

Gavėjas: Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga
Jurid. asmens kodas: 195724474
Sąsk. Nr. LT08 4010 0424 0006 3963 (Luminor Bank)
Mokėjimo paskirtyje būtina nurodyti LVŽS skyrių, mokėtojo vardą pavardę bei asmens kodą.

2) galima rinkti narių mokesčius skyriuje, registruojant susimokėjusiuosius politinės partijos narių mokesčių formoje: xls arba doc. Surinkus skyriaus narių mokesčius – dokumentus perduoti finansininkei, o pinigus pervesti į LVŽS sąskaitą.
Grynaisiais pinigais gautas nario mokestis iki 360 eurų ne vėliau kaip per 20 darbo dienų įnešamas į politinės partijos einamąją sąskaitą, viršijantis 360 Eurų - ne vėliau kaip per 7 darbo dienas.
Gautas nario mokestis, neatsižvelgiant į gautą sumą ir datą, ataskaitinio laikotarpio pabaigoje turi būti įneštas į politinės partijos einamąją sąskaitą.


Visais klausimas, susijusiais su LVŽS nario mokesčio (ar savanoriško nario mokesčio) mokėjimu, galima kreiptis į LVŽS finansininkę Zitą Maksimavičienę tel. 8606 85610 ar el.p. Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

DĖKOJAME už pareigingumą!